Reklama
 
Blog | Jiří Zlámal

Veřejná, ale utajená poprava

   Všichni víme, co se odehrálo 11. září v New Yorku. Teroristické útoky na Světové obchodní centrum, ale i na Pentagon a pád letadla u Pittsburghu, které zřejmě mířilo na Bílý dům. Zemřeli tisíce lidí a pan prezident Bush chtěl pomstít jejich smrt, tak rozpoutal válečný konflikt na Blízkém Východě. Vše je krásně nalinkované a jasné. Ale co by jste řekli informaci, že se o útocích vědělo rok předem a prezident Bush nechal dálkově odpálit budovy WTC?  

   Po prvé jsem o tom začal přemýšlet, když jsem uviděl projev Richarda Gage, zakladatele organizace AE911 TRUTH, která se zabývá objasňováním chatrných důkazů, které byly představeny americkou vládou veřejnosti. Členy této organizace jsou stovky známých inženýrů a architektů. Richard Gage cestuje po celém světě a zájemcům nabízí na svých besedách smršť informací, které napadají dezinformace vytvořené FBI a CIA.

   Na začátku besedy pan Gage popisuje pád budovy č. 7. Věděli jste vůbec, že vůbec nějaká budova č. 7 existovala? Budova byla jenom 40-ti patrová a ani do ní žádné letadlo nenarazilo. Na videu můžete vidět, jak se budova hroutí jako domeček z karet. Pan Gage poukazuje na to, že se jedná o řízenou detonaci a tento fakt podporují dotázáni experti na odpaly dálkových budov.

   O nárazu letadel do Twin Towers by si laik mohl říci, že když letadlo narazí do mrakodrapu a následně exploduje, mrakodrap musí zákonitě spadnout. Ale ono tomu tak není. Pan Gage má v rukávu zprávy o nehodách letadel, které narazili do mrakodrapu, kde následovně vznikl požár a nikdy se žádný mrakodrap nezhroutil. Americká vláda vydala oficiální zprávu, ve které se píše, že se Dvojčata zřítili kvůli vysoké teplotě, při které se ocelové konstrukce Dvojčat roztavili, což zapříčinilo kolaps budov WTC. Tato oficiální zpráva ale popírá všechny fyzikální zákony, jelikož ocel se začíná tavit při teplotě 2 500 stupňů Celsia a maximální teplota hořícího leteckého benzínu je 1 300 stupňů Celsia. Tato základní fyzikální informace dělá z oficiální zprávy americké vlády bezcenný kus papíru.

Reklama

  Kdyby se budovy zřítili kvůli nárazu letadel, zřítili by se nekontrolovatelným způsobem v okruhu 500 metrů a trosky by zničili i sousední budovy. Jenže budovy se zhroutili do sebe a trosky byly v okruhu 300 metrů a žádná ze sousedních budov nebyla poškozena významným způsobem. Experti říkají, že zřícení budov je ukázkovým příkladem řízené demolice těch největších profesionálů.

   I americké zpravodajské televize počínaje ABC a konče NBC se podíleli na matení veřejnosti. Velice vtipný je vstup redaktorky televize NBC, která dramaticky popisuje, že se zřítily budovy WTC. Vtipné je na tom to, že v přímém přenosu budovy WTC ještě stojí, i když se o nich mluví jako o zřícených. Nedostali náhodou masová média příkaz z vrchu? A co takový bývalý starosta New Yorku pan Gulliani? Ten volal 20 minut před zřícením budov šéfovi newyorských hasičů a přikázal mu, ať dá příkaz k evakuaci, protože se budovy za chvíli zřítí. Jak to mohl vědět? Je to snad nový Nostradamus?  Neřekl bych…

   Jaké mohl mít prezident Bush důvody k těmto činům, ve kterých nechal zabít své vlastní obyvatelstvo? Traduje se, že WTC bylo velkou finanční zátěží. Měli tam velké problémy s azbestem, jeho odstranění by stálo miliardy dolarů a WTC by si na to samo nevydělalo, protože bylo pronajata jen 70 procent všech prostor, zbytek zel prázdnotou. Nechtěl se Bush zbavit WTC a využít k tomu plánovaný terosistický útok, o kterém se dopředu vědělo? Proč zaváhala vzdušná obrana Spojených států? Vždyť letadlo narazilo do Pentagonu o hodinu později než do WTC.  To už měli stíhačky po půl hodině od nárazu do WTC kroužit kolem Pentagonu  a chránit jeho vzdušný prostor. Možná si tak Bush vytvořil alibi k válce v Afghánistánu. Co si slibuje od radaru v ČR? Že nás Rusové napadnou a on dostane záminku k válce v Rusku? Ne moc krásná budoucnost.